Fotografie is een rode draad in mijn leven. Als 14-jarige jongetje maakte ik als foto’s voor het lokale dorpskrantje, inclusief het ontwikkelen en afdrukken in m'n eigen DoKa. 

Later, toen mijn kinderen een rol in mijn leven gingen spelen, vond ik het leuk om gebeurtenissen naast stilstaand beeld ook op bewegend beeld vast te leggen. 

Nu, meerdere "camera's" in ieders mobiele telefoon, worden er wereldwijd meer foto's gemaakt dan ooit. Heerlijk om even snel iets met iemand op afstand te delen. Gelukkig zien mensen het verschil met zo'n "snapshot" en wat ik noem een echte foto, gemaakt met een originele kijk en prachtige apparatuur in combinatie met bewerkingssoftware. Soms lijkt het wel een beetje op toveren.

Naast een collectie stockfoto's maak ik vrij werk en opdrachten voor bedrijven en particulieren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag het gerust even.

De basis blijft voor mij het belangrijkste: een originele kijk op onderwerpen en een oog voor situaties die de sfeer bepalen. Dat levert het gewenste resultaat, stilstaand of bewegend.